PrestaShop

Kako kupovati 


Prije nego započnete proces kupovine molimo Vas da pažljivo pročitate uvjete kupnje kao i uvjete korištenja stranice.

Molimo da strogo pazite da unesete valjanu e-mail adresu, jer je e-mail glavni komunikacijski kanal između Vas i e-Shopa: putem e-maila Vas obaviještavamo o (ne)raspoloživosti pojedinih artikala iz narudžbe, na e-mail šaljemo ponude sa podacima za plaćanje, obaviještavamo Vas o statusu narudžbe, dogovaramo vrijeme dostave itd. Molimo Vas da pazite da je e-mail adresa s kojom ste se registrirali uvijek dostupna, da sandučić nije pun i da je u stanju primiti naše obavijesti.

U slučaju da imate uključene SPAM zaštite na Vašem e-mailu, molimo Vas da mail adresu info@zdravstveni-vodic.cromaps.com stavite u Vaš adresar, kako se naši mailovi ne bi automatski pobrisali ili završili u SPAM folderu. Ne odgovaramo za nesporazume nastale nemogućnošću primanja naših e-mailova.

Za sva otvorena pitanja, molimo da nam se obratite na e-mail: info@crowebshop.com

1. Kupovina proizvoda putem e-Shopa radi se klikom na gumb "Kupi" na stranici proizvoda. Klikom na gumb automatski se prebacujete u košaricu, gdje Vas očekuje proizvod koji ste odabrali. Jednostavnim klikom možete povećati ili smanjiti broj komada. Ukoliko želite dodati neki drugi proizvod možete se nastaviti s odabirom proizvoda ili završiti kupovinu.

2. Završavanje kupnje:

Korak 1: Adresa. Pažljivo popunite sve tražene podatke. Ukoliko se adresa za isporuku razlikuje od adrese za izdavanje računa, pritiskom na gumb "Dodaj Adresu" možete unijeti novu adresu te je nakon toga odabrati iz pripadajućeg izbornika. Obavezno u napomenu ostavite dodatne instrukcije vezane uz dostavu. Nastavite pritiskom na gumb "Nastavi".

Korak 2: Dostava. Odaberite jedan od ponuđenih načina dostave. Ukoliko ste odabrali da ćete osobno preuzeti naručeno adresa preuzimanja bit će navedena kao i link na kartu kako biste lakše pronašli adresu. Da biste nastavili označite da se slažete s uvjetima kupnje. Kliknite na gumb "Nastavi".

Korak 3: Način plaćanja.

Izaberite način plaćanja:
OPCIJA virman/opća uplatnica/internet bankarstvo odnosi se na plaćanje unaprijed prijenosom sredstava na naš žiro-račun. Nakon što završite kupovinu, obradit ćemo Vašu narudžbu i poslati Vam ponudu sa podacima za uplatu.

Ukoliko niste vični online kupnji, Vašu narudžbu možete poslati na info@zdravstveni-vodic.cromaps.com. Narudžba mora sadržavati ime i prezime primatelja/platitelja, adresu za isporuku, broj telefona, broj faxa, e-mail adresu, odabrani način isporuke (pošta...), svi naručeni artikli moraju biti označeni točnom šifrom, nazivom, dimenzijom, količinom i cijenom. Narudžbe bez svih traženih podataka smatrati ćemo nevažećima. Za narudžbe poslane e-mailom vrijede isti uvjeti kupnje kao i za narudžbe poslane putem shop aplikacije.


Top